Ook al zijn tatoeages voor altijd, jouw mening of benadering ervan is dat misschien niet. Een van de grootste angsten die mensen hebben als het gaat om getatoeëerd te worden, is spijt van tatoeages. Er kunnen vele redenen zijn waarom men geen tatoeage meer zou willen.

Ze zijn veel complexer dan het tatoeëren van een leeg stuk vlees met een ontwerp. Er is veel strategische planning nodig voor het ontwerp en ook voor dit werk is een diepere kennis van inkten vereist. Het belang van het vinden van een cover-up artist kan niet genoeg worden benadrukt. U moet altijd hun portfolio’s en beoordelingen bekijken. Kijk niet alleen naar de nieuwe output, maar ook naar hoe de cover-up eruitziet nadat deze is genezen. Je tatoeage zal er vreselijk uitzien als je geen artiest vindt die veel expertise heeft met cover-ups. Wij bij Aliens Tattoo hebben een enorme staat van dienst van succesvolle tattoo-cover-ups die zijn genezen om er veel beter uit te zien.

Welnu, als je een artiest hebt die gespecialiseerd is in cover-ups, heb je meer kans om meer opties voor ontwerpen te hebben. De juiste artiest zal altijd zijn best doen om uw ideeën in het ontwerp op te nemen in plaats van alleen te doen wat comfortabel is. Het is de taak van de kunstenaar om het ontwerp te vinden dat goed wordt gestructureerd voor de plaatsing. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de ideale cover-ups goed gepland zijn.

Denk dus niet dat je een oranje kleur bovenop een zwarte tatoeage kunt bouwen. Als je de sinaasappel en het zwart echter vermengt, krijg je een goede bruine kleur, als je dat wilt. Het is het beste om naar je artiest te luisteren als het om de kleuren gaat. Ze zullen een beter idee hebben van hoe ze de kleur moeten mengen om een ​​bepaald resultaat te krijgen. En als de mogelijkheden klein zijn, moet je misschien gewoon voor de kleuren gaan die je artiest zegt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *